miercuri, 21 aprilie 2010

PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE



PARADOXUL VREMURILOR NOASTRE IN ISTORIE ESTE CA AVEM CLADIRI MAI MARI , DAR SUFLETE MAI MICI , AUTOSTRAZI MAI LARGI , DAR MINTI MAI INGUSTE .CHELTUIM MAI MULT , DAR AVEM MAI PUTIN.AVEM CASE MARI , DAR FAMILII MAI MICI;AVEM MAI MULTE ACCESORII , DAR MAI PUTIN TIMP, AVEM MAI MULTE FUNCTII , DAR MAI PUTINA MINTE , MAI MULTE CUNOSTINTE , DAR MAI PUTINA JUDECATA , MAI MULTI EXPERTI SI TOTUSI MAI MULTE PROBLEME , MAI MULTA MEDICINA SI MAI PUTINA SANATATE .


NE CULCAM PREA TARZIU , NE TREZIM PREA OBOSITI.CITIM PREA PUTIN, NE UITAM PREA MULT LA TELEVIZORSI, NE RUGAM PREA RAR.NE-AM MULTIPLICAT AVERILE , DAR NE-AM REDUS VALORILE . VORBIM PREA MULT , IUBIM PREA RAR SI URAM PREA DES . AM ADAUGAT ANI VIETII , DAR NU VIATA ANILOR .


AM INVATAT SA NE GRABIM , DAR NU STIM SA ASTEPTAM .....




FII ATENT LA GANDURILE TALE , PENTRU CA ELE VOR FII CUVINTE ! FII ATENT LA VORBELE TALE , PENTRU CA ELE VOR FII FAPTE , FII ATENT LA FAPTELE TALE , PENTRU CA ELE VOR FII OBICEUURI , FII ATENT LA OBICEIURILE TALE PENTRU CA ELE VOR FII CARACTERUL TAU , FII ATENT LA CARACTERUL TAU , PENTRU CA EL VA FII DESTINUL TAU !

Un comentariu:

  1. Să vă dau o indicație pentru a întelege:
    Biblia, Daniel 12:10
    "Mulți vor fi curățiți, albiți și lămuriți; cei răi vor face răul, și nici unul din cei răi nu va întelege, dar cei pricepuți vor întelege."
    referințe: Dan 11.35; Zah 13.9; Osea 14.9; Apoc 9.20; Apoc 22.11; Dan 11.33-35; Ioan 7.17; Ioan 8.47; Ioan 18.37;

    E adevărat, cei buni în primul rând sunt realiști; dacă nu sunt realiști se înşală foarte uşor.
    Fiecare poate fi bun dacă dorește acolo unde este.
    Nu e vorba de criza globala, fiti destepti. E vorba de o noua ordine, practic un război între Diavol cu oamenii lui și Dumnezeu, pentru ca se crează o singura conducere globala a Diavolului și oamenii lui. Satan de mult a pierdut și nu poate sta împotriva lui Dumnezeu biruitor. Sa nu va fie frica de ei ca n-au ce va face, nu vă lăsați înșelați, Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Dacă aveți fată de toţi oamenii dragoste și pace va fi bine pentru voi.

    Vă recomand să nu acceptați pe mână şi/sau pe frunte sau mai ştiu eu în ce loc al corpului iplantarea cu te miri ce maşinărie. Nici să puneţi pe altceva pe primul loc în afara de Dumnezeu şi va fi bine de voi.

    RăspundețiȘtergere